× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
karry
09 януари

Уважаеми потребители,

С удоволствие ви информираме, че от днес всички не-VIP потребители вече могат да участват в турнирите на нашия сайт! За да се включите в турнирите, трябва да покриете следните условия:

1.Потвърден имейл адрес: Уверете се, че сте потвърдили своя имейл адрес чрез линка, изпратен при регистрацията.

2.Завършени игри: Трябва да имате поне 5 завършени игри на съответната игра, за която желаете да участвате в турнира. Ако сте започнали 4 игри, но сте напуснали 2 от тях, те няма да бъдат считани за завършени.
За играта Белот - 100 завършени игри на Белот, ако не притежавате VIP статус.

3.Липса на забрани: Нямате активна забрана за участие в турнири по текущата игра.
Регистрация и VIP статус: Регистрирани сте в сайта най-малко 15 дни или притежавате VIP статус.

Тези промени са въведени с цел да осигурим по-справедливо и приятно игрово изживяване за всички наши потребители. Благодарим ви за разбирането и подкрепата!

Приятна игра и успех в турнирите!

С уважение,
Екипът на djagi.com

analitik99999
преди 4 дни

Как може да задавате въпроси от рода, Ама може ле с два ,че и повече профила да играете в един турнир или на маса/ случая Син- Баща/? Ясно е написано, грамотни сте, не се излагайте. Аз имам само една молба, и тя е относно срядятя, и разделението на групи, да се премахне. Това си остана от време оно. Причината - няма достатъчно хора и в двете групи, чака се часове, някои дори и игра нямат шанса да изиграят. Много от потребителите , нарочно започнаха на масите да губят, за да отпаднат от А група. Казват, че в В група стават по-добри игри. Който иска да се доказва, да сяда на масите. Браво на екипа, който направи тази промяна!

DELTA_HPE
преди 4 дни

Това е добре! И направете 10тте игри в турнира задължителни!!! А не с 8-9 игри хванали някакво призово място и не смеят да си доиграят десетте да не изпаднат от тройката емотикона емотикона емотикона

analitik99999
преди 3 дни

DELTA_HPE , как ще се изиграят, когато донорите им са на елиминации вечерта? Лично аз никога не съм успявала, особено в Сряда. Остава в турнира ония, които имат донори. Вижте в класацията броя на игрите им и колко от тях са с победа от по 2 точки. От 8-ма позиция влизат в тройката и не мърдат, заради Випа емотикона /. д Добре, че го премахнаха/.

IV03
преди 3 дни

Здравейте! Това с Випа, лично не ме касае, но приемам решението Ви. Имам против, че решихте да не показвате провинилите се. Как ще разберем и защо не, за назидание и наше просветление върнете тая информация, без да показвате срока и да иземвате чиповете им. Приятна и ползотворна работа на екипа!

karry
преди 3 дни

Здравейте IV03,
Благодарим Ви за обратната връзка и за споделеното мнение.

Разбираме желанието за прозрачност и „назидателен“ ефект, но нашето решение е продиктувано от стремежа да поддържаме коректна и спокойна среда във форума. Част от потребителите, които в миналото са били санкционирани, вече са се реабилитирали и спазват правилата. За съжаление, наблюдаваме случаи, в които подобна информация се използва от други участници за уронване на авторитета им и за негативни коментари по игралните маси, което не отговаря на принципите на платформата.

Затова сме взели решение санкционираните потребители да не бъдат публично посочвани. Уверяваме Ви, че всички нарушения се разглеждат внимателно, а мерките се прилагат последователно и справедливо от екипа ни.

Благодарим за разбирането и за добрите думи към екипа.
Желаем Ви приятна и ползотворна игра!

Veni90
преди 3 дни

Здравейте! Имам въпрос относно елиминационните турнири. Когато се играе в другите турнири, при пропуснат втори ход, потребителя се изхвърля. При елиминациите не е така. Влизат, излизат, което е много дразнещо. Моля да ми обясните защо!Хубав и успешен ден!

karry
преди 3 дни

Здравейте Veni90,

Благодарим Ви за въпроса и за подадения сигнал.

Елиминационните турнири се провеждат по различни правила в сравнение с останалите турнири. Те са част от отделен формат, който включва както дневни, така и вечерни турнири, с различна динамика на участие и отпадане на играчите.

Причината при елиминациите да не се изхвърля автоматично потребител при пропуснат втори ход е свързана с мерките ни срещу злоупотреби и манипулации чрез многопрофилни акаунти, като допълнително сме въвели опция партията да бъде доиграна от робот, докато при турнирите това умишлено не е позволено.

Разбираме, че честото влизане и излизане на играчи може да бъде дразнещо, но този подход е избран с цел по-справедлива и контролирана игрова среда за всички участници.

Благодарим Ви за разбирането и за ангажираността.
Пожелаваме Ви успешна и приятна игра!

Liter_Djak
преди 1 ден

За форума мисля,че има решение- може да се изписват само профилите на некоректните играчи и тези,които провалят умишлено - без да се описват наказанията им за това и т.н.Все пак е добре да имаме информация за подобни,,играчи,,тъй като в момента сме в неведение,а след премахване на форума за наказания в игри ми се случва все по- често да засичам некоректни ,,играчи,,в сайта!!!!

karry
преди 1 ден

Здравейте Liter_Djak,

Политиката на сайта е ясна и няма да бъде променяна – не насърчаваме фокусирането върху наказани играчи, нито публичното им обсъждане, а върху самата игра и спазването на правилата. Екипът следи постоянно за некоректно поведение и налага наказания по абсолютно еднаква динамика и критерии за всички потребители, без изключения.

Всеки наказан потребител има съответното обозначение в профила си. Това е единствената официална и достатъчна информация по темата. При съмнения за потребител с нов профил и текущо наказание, очакваме конкретният ник да бъде подаден директно към екипа, а не обсъждан публично.

Форумът не е място за списъци, спекулации или внушения и целта ни не е да държим потребителите в неведение, а да ограничим публичното фокусиране върху наказания и негативни примери! Поддържането на реда е ангажимент на екипа и той се изпълнява последователно. Очакваме съдействие, а не публично насочване на вниманието към санкции и отделни играчи.

Liter_Djak
преди 1 ден

Благодаря за бързият отговор! Разбрах ви прекрасно!!!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах